Diensten

Boekhouding
Als ondernemer wilt u zich kunnen concentreren op de essentie van uw werk: de bedrijfsactiviteiten van uw onderneming. Daarom wilt u er zeker van zijn dat de administratie van uw onderneming in goede handen is. Ik beschik over de juiste vakkennis en kan u daarom die zekerheid geven. En zelfs veel meer dan dat. Ik zie niet alleen toe op een correcte verzorging van uw administratie en jaarrekening, maar ben ook uw betrokken adviseur. Een vertrouwenspersoon die naast u staat bij alle financiële beslissingen die u als ondernemer moet nemen.

Loonadministratie
Voor de verzorging, het verwerken van aangeleverde loongegevens en het uitvoeren van diverse controleactiviteiten op het gebied van de loonadministratie kunt u ook bij Clever-administratie terecht.

Belasting
Als ondernemer wilt u het liefst alleen met ondernemen bezig zijn. Daarom vormen de fiscale verplichtingen vaak een ongewenste en zware belasting. Ik neem u deze zorg graag uit handen. Naast zakelijke belastingaangiften verzorg ik ook persoonlijke belastingaangiften.

Inhuren
Bovenstaande werkzaamheden worden vanuit huis gerealiseerd. Het is daarnaast ook mogelijk voor (grotere) bedrijven om mij voor een aantal uren per week in te huren op locatie.

U kunt voor mij kiezen als u niet alle details van boekhouden zelf weet, maar ook als u deze kennis wel in huis heeft kan het toch efficiënter zijn om het uit te besteden in plaats van zelf te doen!

Ook is een combinatie mogelijk. U boekt en ik controleer en verzorg dan de aangiften. Het is mogelijk dat ik u leer om zelf boekingen in een boekhoudpakket uit te voeren.

Algemene Voorwaarden
De algemene voorwaarden inclusief privacyverklaring van Clever-administratie zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.
Indien gewenst kunnen deze worden toegestuurd.